Leírás
Nincs téli időszak Street Kitchen téli magazin nélkül, természetesen idén is hozzuk a legtutibb szezonális és ünnepi kajákat! 90 kipróbált receptet gyűjtöttünk össze, amik nélkül elképzelni sem tudjuk az elkövetkező hónapokat! Hangolódjatok velünk a hűvösebb időre, hozzuk az őszi-téli szezon kedvenc alapanyagait, sőt a sütőtökös receptjeinket egy külön rovatba gyűjtöttük. Karácsonyra készültünk levesekkel, gyors és egyszerű kajákkal, nagyiféle klasszikusokkal és desszertkoktélokkal is. Lajos elrepít titeket a szárnyasok világába, míg Zsolti bevadul a vadhúsoktól, de ha inkább puha nassolnivalókra vágynátok, Nóri komfort péksütijeit ajánljuk. Szilveszterre pedig nemcsak fullos partifalatokkal készültünk, hanem egy villantós pezsgős menüvel is.
Doma a kolisok bevált receptjeit hozza el, míg Vini a vietnámi gasztronómiába nyújt betekintést. Készültünk egy rovattal, amiben 4-féle borshoz négy receptet hoztunk, köztük egy rózsaborsos brownie-t is, ami azonnal kiérdemelte az SK kedvence címet a bázison. Olvasnivalókkal is készültünk, bemutatjuk a mályinkai Iszkor éttermet és 3 ázsiai helyet Budapesten, ami túlmutat a kínai büféken – sőt, egy ünnepi könyvajánlót is összeraktunk, ha nemcsak főznél, de olvasgatnál is 2 ünnep között.
A magazinban megtaláljátok a Felzabáltuk Kínát! tematikus mellékletet is, amiben részletesebben mesélünk Mengyi, Zé és Lajos kínai kalandjairól, és a kedvenc budapesti ázsiai éttermeinket is összegyűjtöttük. De egy melléklet nem melléklet, így emeltük eggyel a tétet és egy kekszes receptfüzetet is legyártottunk nektek. Hangolódjatok velünk az ünnepekre, és főzzetek minél többet! 🙂
Érdekel a többi szuper SK cucc is? Itt megtalálod őket.
További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!