STREET KITCHEN MAGAZIN TÉL 2023/3 – Online változat

Idén sem hagyunk benneteket téli magazin nélkül, idén is hozzuk a legfullosabb recepteket, amik nélkül elképzelhetetlen az ünnepi időszak. 90 kipróbált receptet találtok a magazinban, köztük őszi-téli szezonális recepteket, ünnepi leveseket, fullos köreteket és mennyei sütiket is. Hoztunk nagyiféle és villámgyors karácsonyi menüt is, így nem lesz kihívás a karácsonyi vacsi! Készültünk egy Felzabáltuk Kínát! melléklettel, amiben részletesebb betekintést nyerhettek Mengyi, Zé és Lajos kínai útjába, de akár azt is kideríthetitek, hogy mit tartogat nektek a jövő a konyhában. Természetesen az étteremajánlókról sem feledkeztünk meg, ezúttal kedvenc ázsiai helyeinket gyűjtöttük össze Budapesten. De egy másik melléklet is megbújik a magazin oldalai között, ugyanis egy kekszes receptfüzetet is legyártottunk nektek, biztos, ami biztos. Hangolódjatok az ünnepekre a Street Kitchennel!

1.990 Ft

Leírás

Nincs téli időszak Street Kitchen téli magazin nélkül, természetesen idén is hozzuk a legtutibb szezonális és ünnepi kajákat! 90 kipróbált receptet gyűjtöttünk össze, amik nélkül elképzelni sem tudjuk az elkövetkező hónapokat! Hangolódjatok velünk a hűvösebb időre, hozzuk az őszi-téli szezon kedvenc alapanyagait, sőt a sütőtökös receptjeinket egy külön rovatba gyűjtöttük. Karácsonyra készültünk levesekkel, gyors és egyszerű kajákkal, nagyiféle klasszikusokkal és desszertkoktélokkal is. Lajos elrepít titeket a szárnyasok világába, míg Zsolti bevadul a vadhúsoktól, de ha inkább puha nassolnivalókra vágynátok, Nóri komfort péksütijeit ajánljuk. Szilveszterre pedig nemcsak fullos partifalatokkal készültünk, hanem egy villantós pezsgős menüvel is.

Doma a kolisok bevált receptjeit hozza el, míg Vini a vietnámi gasztronómiába nyújt betekintést. Készültünk egy rovattal, amiben 4-féle borshoz négy receptet hoztunk, köztük egy rózsaborsos brownie-t is, ami azonnal kiérdemelte az SK kedvence címet a bázison. Olvasnivalókkal is készültünk, bemutatjuk a mályinkai Iszkor éttermet és 3 ázsiai helyet Budapesten, ami túlmutat a kínai büféken – sőt, egy ünnepi könyvajánlót is összeraktunk, ha nemcsak főznél, de olvasgatnál is 2 ünnep között.

A magazinban megtaláljátok a Felzabáltuk Kínát! tematikus mellékletet is, amiben részletesebben mesélünk Mengyi, Zé és Lajos kínai kalandjairól, és a kedvenc budapesti ázsiai éttermeinket is összegyűjtöttük. De egy melléklet nem melléklet, így emeltük eggyel a tétet és egy kekszes receptfüzetet is legyártottunk nektek. Hangolódjatok velünk az ünnepekre, és főzzetek minél többet! 🙂

Érdekel a többi szuper SK cucc is? Itt megtalálod őket.

További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!

Érdekelhetnek még…

  • %