Leírás
Nem hagyunk cserben és finomságok nélkül a leghidegebb napokon és a legünnepibb időszakban sem. Itt a Street Kitchen téli magazin! Összesen 89 kipróbált és letesztelt recepttel jövünk. Csodás és változatos karácsonyi menük, komfortkaják, villantós ételek, hagyományos és újhullámos fogások várnak rád ebben a kiadványban, a korábbi magazinokhoz képest megnövelt oldalszámon.
A srácok mindent beleadtak a közös rovataikba: rohanós hétköznapokra fullos komfortvacsikat és sajtos kajákat dobtak össze, szuper ötleteket hoztak a nagy klasszikusnak számító göngyölt húsra és ünnepi desszertekből sincs hiány. Arcaink újragondoltak több hagyományos kedvencet: Zé a zserbóra, Roxi a mézeskalácsra hozott variációkat. Luke bebizonyítja, hogy a kocsonya igenis egy menő fogás, míg Zsolti a klasszik disznótoros ételek elkészítéséhez ad tippeket. Nyáron az ananász és kókusz kombójáért voltunk oda, Lőrinc most fahéjas és narancsos ételeket mutat. Lajos keles kajáitól garantáltan életre kelsz, és hajnalig nyomod majd food stylistunk és fotósunk, Timi retró szilveszteri buliján. Mi most a jó meleg Afrika helyett Skandináviára szavaztunk, és mennyire jól tettük! Ádám dán, svéd és norvég finomságai igen hamar elfogytak a bázison. Mengyi a tőle megszokott módon Ázsiába, konkrétan Szecsuanba kalauzol el minket szupercsípős kajáival.
Vegák, kávérajongók, édesszájúak, intro- és extrovertáltak: senki sem marad hoppon! A magazin további oldalain szuper recepteket találtok esti kuckózáshoz és nagy baráti összejövetelekhez. Bónuszként tematikus bulikhoz is hoztunk ötleteket: akár a Jóbarátok 30. szülinapját ülnéd meg, akár egy kis mágiát vinnél a mindennapokba, akár otthonra varázsolnál egy karácsonyi vásárt, lapozd fel a magazint és böngéssz a több tucat recept között, ha pedig kimerültél az ajándékvásárlásban, pihenj le egy kicsit és olvasd el cikkeinket.
Érdekel a többi szuper SK-cucc is? Itt megtalálod őket.
További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!