STREET KITCHEN MAGAZIN TAVASZ – 2025/1

Tavasz van, tavasz van, járjon a fakanál gyorsabban! 🙂 Itt a Street Kitchen megújult tavaszi magazinja, tele a szezon kedvenc zöldségeivel, amik garantáltan feltöltik a vitaminraktáraid, ráadásul brutál finomak. De ha nincs már ötlet a tarsolyodban a húsvéti sonka-tojás témában, ebben is a segítségedre sietünk. Megtalálhatod kedvenc kajáinkat újragondolt verzióban, készültünk egzotikus finomságokkal, és nem maradhatnak el a sütiköltemények sem (tiramisu forever!). 160 oldalon összesen 89 recept vár arra, hogy kipróbáld!

MEGJELENÉS: március 18. (A magazin kézbesítésére a megjelenést követően, 5-7 munkanapon belül kerül sor.)

2.490 Ft

341 készleten

Leírás

Itt a tavasz, és vele együtt érkezik a Street Kitchen MEGÚJULT tavaszi magazinja! Ebben a kiadványban is izgi gasztokalandokra invitálunk: szezonális és insta kompatibilis sztáralapanyagok, hagyományos ételek újragondolva, villantós sütik, brunchötletek és egy kis világkonyha is befért, hogy igazán változatos legyen a repertoár. 160 oldalon összesen 89 recept vár arra, hogy kipróbáld!

Az évszak színe egyértelműen a zöld, így elhoztuk a szezon sztárjának számító medvehagymát. Lajos karalábéból varázsolt, Ádám pedig csodás zöldségpogácsákat gyúrt a hambiba. Nem maradhat el a sonka és a tojás sem, ezek most teljesen új oldalról mutatkoznak be. Ha nagyon megcsúsznál, Zé hozott pár megúszós húsvéti kaját, amikkel minimális erőbefektetéssel is nagyot villanthatsz. 

Az avokádó, és a pisztácia az utóbbi évek kedvencei, de vajon mit tudnak azon kívül, hogy elképesztően jól mutatnak az instán? Roxi és a srácok bebizonyítják, hogy az avokádó már rég nem csak a toast királya, és azt, hogyan lesz a pisztáciából nemcsak egy brutál jó édesség, hanem sós fogások tökéletes kiegészítője is. 

A csapatunkra jellemzően ismét újragondoltunk pár klasszikus alapanyagot és fogást: Zsolti értelmezésében a tarhonya több, mint egy egyszerű köret, Luke-ot a derelye ihlette meg. András a Pékességből az elképesztően kreatív pogácsa ízesítésekkel nyűgözött le minket. A túróra és a palacsintára is másképp tekintesz majd, miután kipróbálod a legtutibb sós verziókat! Nem kell a szomszédba menni az édes ízek kedvelőinek sem, az egyszerű pohárkrémek, Nóri matchás és Ancsa piskótás sütis receptjei között garantáltan találsz neked tetszőt. Norbi a Briósból igazán extra tippeket hozott egy ráérős brunch élményhez. 

Tettünk egy kitérőt a nagyvilágba is: egy jó fish & chips-ért nem kell Londonig utaznod, Lőrinc megmutatja, hogyan lesz otthon is tökéletes. Boti az indiai konyha legjavát tette le az asztalra, és bár tavasz van, most három könnyedebb nyári tekercset találsz a magazinban. Megtanítunk fermentálni, repedésmentes tojást főzni és azt, hogyan boldogulj a legkisebbekkel a konyhában.

Érdekel a többi szuper SK-cucc is? Itt megtalálod őket.

További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!

További információk

Tömeg 0,48 kg
Méretek 270 × 200 cm