STREET KITCHEN MAGAZIN TAVASZ 2024/1

Az első fecskékkel együtt megérkezett a 2024-es tavaszi magazinunk is!
80 tuti, kipróbált receptet hoztunk nektek, amik között vannak friss szezonális és ünnepi ételek, de a főzelékek kedvelői, a húsrajongók, a pesztóimádók és az édesszájúak sem maradnak hoppon! Készültünk nektek remek húsvéti receptekkel, amikkel csavarhattok egyet a nagy klasszikusokon, vagy teljesen új vizekre evezhettek és más országok különlegességeivel nyűgözhetitek le a locsolókat. Apropó, vendégség – ha nemcsak a kajával villantanátok húsvétkor, hanem a tálalással is, olvassátok el az Apacuka Ceramics alapítóival készült interjúnkat. Ha pedig szeretnél up-to-date lenni a gasztrovilágban, lesd meg cikkünket, amiben három menő gasztroarcot mutatunk be. Természetesen az ajánlókat sem hagytuk ki: a mostani magazinból megtudhatjátok, hol bukkantok a legjobb rétesekre. Hangolódjatok a tavaszra a Street Kitchennel!

1.990 Ft

369 készleten

Leírás

Immár harmadik éve várhatjátok a Street Kitchennel együtt a tavaszt! 80 kipróbált receptet hoztunk a szezonálisok fogásoktól kezdve az édességeken, a brutális húsokon és az egzotikus kajákon át az ünnepi ételekig. Nem maradnak éhesek azok sem, akik mentesen étkeznek, és azt is felfedezhetitek velünk együtt, hogy mennyiféle finomságot lehet kihozni az első tavaszi zöldségekből! Húsvétra is rengeteg recepttettel készültünk nektek: válogathattok többek között más országok klasszikusai közül, vagy ha valami egyszerűbbet dobnátok össze, jövünk egy magyaros antipasti tállal, és az ünnepi sütik sem maradnak ki a repertoárból! Ha pedig maradt némi kalács és sonka, adunk pár tippet, hogyan tudod ezeket felhasználni más ételek alapanyagaként.

Zé a kedvenc tojásos reggelijeit hozza el, Lőrinc három klasszikus csokis desszertet, Roxi ismét csodás sütikölteményekkel készült (a kardamomos-epres kekszgolyójától tuti begolyóztok :P), Ádám pedig bebizonyítja, hogy a finomfőzelék tud valóban finom lenni. Lajos a bükki erdőben tett egy nagy túrát és az erdei vadzöldégekről mesél, míg Györgyi a kedvenc marokkói receptjeit mutatja meg. Operatőreink sem voltak restek, brutális junk kajákkal lepnek meg titeket. A szerkesztőségben nagy népszerűségnek örvendett a krémeses és a pesztós rovatunk, és ismét rá kellett ébrednünk, hogy bizony a répából még mindig nagyon tuti sütiket lehet készíteni. 

Ha picit hátradőlnél a húsvéti trakta után és nyugiban olvasgatnál egy kávé mellett, lapozd fel a magazint és olvasd el a három menő gasztroarccal készült interjúnkat, a gasztroönismereti cikkünket és a riportunkat az Apacuka Ceramics alapítóival. Ha pedig kipihented magad és nekivágnál a világnak, próbáld ki a kedvenc rétesezőinket!

További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!

Érdekelhetnek még…

  • Street Kitchen Magazin TAVASZ 2022/1 - Online változat
  • STREET KITCHEN MAGAZIN TAVASZ 2022/1