Leírás
2023-ban sem maradtok Street Kitchen magazin nélkül, hiszen az előző évhez hasonlóan idén is három kiadvánnyal jelentkezünk. A tavaszi magazinban többek között Lajos elhozza nektek a kedvenc fánkjait, Nóri brutál jó babkákkal bombáz titeket, míg Zsolti a sajt-tejföl párosítást gondolta újra. Ha bírjátok a csípőset, akkor Lilla receptjeit se hagyjátok ki, ugyanis egy világ körüli miniutazásra invitál titeket a kajáival. Zé gondolt azokra is, akik irodában dolgoznak és csomagolniuk kell az ebédet, míg Ádám a vegák receptjeiről gondoskodott. Az SK food team vezetője, Lőrinc bárányos ételekkel készült, amiknek lehetetlen ellenállni, Gábriel, a főszerkesztőnk pedig frankó, cuccos chowdereket mutat nektek. És mindezek mellett azt is megmutatjuk, hogy mit érdemes bolti gnocchiból készíteni, mit főzzetek egy főre, vagy hogyan hozhatjátok el Ciprust az otthonotokba. És ha már tavasz, akkor a húsvétról sem feledkeztünk meg: sütés nélküli sütik, változatos tojáskrémek és a perfekt retró hidegtál receptjeit is megtaláljátok a magazinban.
Ha kíváncsiak vagytok, hova érdemes randizni menni Budapesten, vagy ki főz az SK-munkatársakra, ha épp nincs semmi kaja a bázison, arra is választ találhattok a tavaszi magazin oldalain. Rabbit Chef’s pedig megosztja veletek a szabad ég alatt főzés csínját-bínját, ami után nektek is megjön a kedvetek a kinti időtöltéshez.
Indítsátok velünk a tavaszt!
Indítsátok velünk a tavaszt!
Érdekel a többi szuper SK cucc is? Itt megtalálod őket.
További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!