Leírás
Megjelent a Street Kitchen legelső, egyben tematikus őszi magazinja, összesen 84 kipróbált és letesztelt recepttel, ráadásul az előző magazinokhoz képest megnövelt oldalszámmal, még több és változatosabb tartalommal! Új kiadványunkban egy képzeletbeli pékségbe invitálunk: süss velünk együtt kenyeret, péksütiket, kekszet, fánkot, kuglófot és minden jót, amihez sütő kell!
Friss és ropogós magazinunkban mindenki megmutatja a saját kedvenceit: Nóri a legjobb teasütiket hozta el, Roxi elképesztő sós-omlós falatkákat sütött, Lajos elkészítette a világ legfinomabb kuglófját, Zé megmutatta, mire lehet használni a pár napos péksütiket, Lőrinc egy olasz pékségbe kalauzolt, Luke pazar fánkokat sütött. Ádám az iskolakezdéshez adott tippeket, Zsolti pedig a legjobb cipónkba tálalt négy szuper levest. Megnéztük, mi minden készülhet leveles tésztából, felkutattuk a nagyi legjobb receptjeit, kalácsokat és babkákat fontunk és tekertünk. Újdonságként ellátogattunk két pékségbe, egy pizzázóba és egy cukrászműhelybe, hogy első kézből, valódi szakértőktől tudhasd meg, mi a titka a legjobb hamburgerbucinak és kiflinek, az igazi nápolyi pizzának, hogyan készül az elegáns francia madeleine és a gluténmentes péksütik. Ha pedig már a sütőben sülnek a finomságok, és nincs más dolgod, mint várni, lapozd fel a cikkeinket!
Érdekel a többi szuper SK-cucc is? Itt megtalálod őket.
További menő gasztrotartalmakért lesd meg a honlapunkat!