Leírás
Újra itt a nyár, ám idén sokkal izgalmasabb hónapok elé nézünk, hiszen 10 ÉVES lett a Street Kitchen! Ennek alkalmából a már jól megszokott nyári magazint extráztuk egy brutális nyereményjátékkal, értékes ajándékokkal és dupla melléklettel.
A magazint csupa olyan recepttel pakoltuk tele, amik nem hiányozhatnak a nyár folyamán, legyen szó hűsítő italokról vagy grilleznivaló kajákról. Nóri elhozza a legdermesztőbb jeges desszerteket, Zsolti a csirkemellrajongóknak készült pár újdonsággal, Bürgés Tamás cuccos burgereket hozott a négy égtájról, Lajos könnyed nyári rizses kajákat készített, Zé pedig gondolt a vegákra és a húsevőkre is. Nyáron nem feledkezhetünk meg a hűsítő italokról sem, food team vezetőnk, Lőrinc egy koktélpartival, Ádám pedig jeges kávévariációkkal készült. Az édesszájúakra fullos palacsinták és klasszikus lagzis sütik várnak. A receptek mellett hoztunk egy kis olvasnivalót is: bemutatjuk a TikTokon több milliós nézettséggel rendelkező Remény Farmot, és ellátogattunk Veszprémbe is, ahol rengeteg jó hely nyílt mostanság. Idén is felzabáltuk a legjobb helyeket a Balaton körül, de nem álltunk meg itt, hanem még két térképpel készültünk, egyiken a főváros, másikon a vidék legfrankóbb, többnyire vízparti helyeit gyűjtöttük össze.
Ha mindez nem lenne elég, készültünk még egy melléklettel a 10. születésnapunk alkalmából, amiben többek között olvashattok interjút Fördős Zével és apukájával, Lajossal, megválaszoltuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseiteket és összegyűjtöttük minden idők 10 legnépszerűbb SK-s receptjét. Nincs szülinap torta nélkül, így Nóri elkészítette az általatok megszavazott citromos-málnás szülinapi tortát is. Mindent azért nem szeretnénk leleplezni, inkább szerezzétek be a nyári magazint és csekkoljátok!
Legyen igazán bulis és gasztroélményekben gazdag nyaratok az SK-val!